Skip to main content
DistrictCampusDirectory
CAMPUS

REGULAR DAY

PERIOD

TIME

MINUTES

1st  Chemistry

8:00-8:50

50 minutes

2nd  Chemistry

8:55-9:45

50 minutes

3rd  Anatomy

9:50-10:40

50 minutes

4th  Chemistry

10:45-11:35

50 minutes

A LUNCH

11:35-12:05

30 minutes

5th Anatomy

11:40-12:30

50 minutes

5th A Period

12:10-1:00

50 minutes

B LUNCH

12:30-1:00

30 minutes

6th  Conference

1:05-1:55

50 minutes

7th  Anatomy

2:00-2:50

50 minutes

8th  Chemistry

2:55-3:45

50 minutes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PEP RALLY DAY

PERIOD

TIME

MINUTES

1st

8:00-8:42

42 minutes

2nd

8:47-9:36

42 minutes

3rd

9:41-10:25

44 minutes

4th

10:30-11:12

42 minutes

A Lunch

11:17-11:47

30 minutes

5th B Period

11:17-12:02

42 minutes

5th A Period

11:52-12:36

42 minutes

B Lunch

12:06-12:36

30 minutes

6th

12:41-1:25

42 minutes

7th

1:30-2:12

42 minutes

8th

2:17-3:00

43 minutes

Pep Rally

3:05-3:45

40 minutes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2:00 PM EARLY RELEASE DAY

PERIOD

TIME

MINUTES

1st

8:00-8:36

36 minutes

2nd

8:41-9:17

36 minutes

3rd

9:22-9:58

36 minutes

4th

10:03-10:39

36 minutes

6th

10:44-11:20

36 minutes

A LUNCH

11:25-11:55

30 minutes

5th B Period

11:25-12:01

36 minutes

5th A Period

12:00-12:36

36 minutes

B LUNCH

12:06-12:36

30 minutes

7th

12:41-1:17

36 minutes

8th

1:22-2:00

38 minutes

 

 

GARRY SUGAREK

Upcoming Events

Contact GARRY SUGAREK

Classroom Number:
303
School Phone:
3613626000
Conference Time:
6th 1:10 p.m. - 1:50 p.m.